Nieuws / Winkelen en appartementen in hartje Schagen

Winkelen en appartementen in hartje Schagen

08/09/2019
thumbnail

De nieuwe laagzijde is een gezellige en lange winkelstraat in het centrum van Schagen. Hoorne  Vastgoed had daar al geruime tijd een deel van het winkelcentrum in bezit en verwierf in 2012 de rest. Sinds 2017 zijn een deel van de openbare ruimte en de entree van het winkelcentrum volledig vernieuwd.

De Nieuwe Laagzijde is een gezellige en lange winkelstraat in het centrum van Schagen. Hoorne  Vastgoed had daar al geruime tijd een deel van het winkelcentrum in bezit en verwierf in 2012 de rest. Sinds 2017 zijn een deel van de openbare ruimte en de entree van het winkelcentrum volledig vernieuwd. Een bestaande aanbouw naast de ingang van het winkelcentrum (met daarin een kledingwinkel) paste qua uitstraling niet bij de Nieuwe Laagzijde en verkeerde in een slechte staat. Toen de eigenaar aangaf zijn zaak elders te willen voortzetten, deed zich de kans voor om tot sloop over te gaan en een nieuw gebouw te realiseren. Er kwam een mooie ruime winkel van 250 m² met daarboven drie appartementen van 60 tot 90 m². Dankzij deze ingreep sluit de nieuwbouw nu goed aan bij de rest van de Nieuwe Laagzijde waar veel winkeliers overigens van oudsher boven hun eigen winkels wonen. De bouw werd gedaan door Regiobouw. De appartementen zijn verhuurd en in de winkelruimte vestigde zich Norah Womenswear.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk