Contact opnemen
16/12/16

Odin en Spirit huren op Cruquiuskade

Aan de Cruquiuskade in de Amsterdamse Czaar Peterbuurt realiseerde Hoorne Vastgoed in samenwerking met De Nijs Projectontwikkeling twee klassiek ogende appartementengebouwen. Op de begane grond van een van deze gebouwen opende recent een 550 vierkante meter grote biologische supermarkt van Coƶperatie Odin.

De winkelketen van Odin ging tot voor kort als Estafette door het leven en heet na een ingrijpende ombouwoperatie voortaan Odin. De winkel aan de Cruquiuskade is de eerste van in totaal 19 filialen onder deze naam.

Eerder streek een ander duurzaam bedrijf neer in de nieuwbouw aan de Cruquiuskade. Het (bio)restaurant Spirit opende er onlangs de deuren en huurt 500 vierkante meter. Voor een nog resterende ruimte van 150 vierkante meter zijn diverse (groene) gegadigden in de markt.

De komst van nieuwe bedrijven, gevoegd bij de aanwezigheid van een Vomar Voordeelmarkt, sluit goed aan op de succesvolle transformatie van de nabij gelegen Czaar Peterstraat. Die werd in 2015 gekozen tot leukste winkelstraat van Nederland.

Deel dit object: