Contact opnemen
08/06/17

Opening eerste deel nieuwe winkels in winkelcentrum De Lindeboom

In oktober 2016 is gestart met de uitbreiding en vernieuwing van winkelcentrum de Lindeboom. Eind mei 2017 zijn de eerste winkels van de verbouwing geopend. Voor eigenaar Hoorne Vastgoed een mooi moment om dit nieuws wereldkundig te maken.

Op woensdag 7 juni jl. waren de genodigden bij elkaar gekomen om een kleine proost uit te brengen op de afronding van de eerste belangrijke fase in deze verbouwing. De eerste winkeliers hebben dan hun nieuwe winkel geopend: De Croissanterie, D-Reizen, Intertoys, Boek- en kantoorhandel Mondria en Optie 1. Deze winkeliers kunnen ondernemen vanuit een prachtige nieuwe winkel.
De bouwwerkzaamheden zijn in handen van lokale aannemer B├ębouw Midreth. De werkzaamheden lopen voorspoedig. In de eerste helft van 2018 zal het hele centrum gereed zijn.
Er komen onder meer nieuwe gevels en tevens wordt een passage gerealiseerd. Dat gebeurt op basis van een door M3 architecten gemaakt ontwerp. Daarin worden vormen van de beeldbepalende biscuitfabriek De Lindeboom die op de locatie stond gecombineerd met een eigentijdse strakke toepassing van onder meer glas.

Deel dit object: