Contact opnemen
21 januari 2020

Oplevering Tuytpark 1 – De Draai, Heerhugowaard

Tuytpark 1 is opgeleverd

Eind 2019 is de eerste fase van de bouw van 24 van de 179 grondgebonden woningen in de nieuwe wijk De Draai opgeleverd. Het project onder de naam TuytPark 1 wordt ontwikkeld door Hoorne Vastgoed en M.J. de Nijs Projectontwikkeling.

Behalve de 180 woningen ontwikkelt Hoorne Vastgoed ook een centrumplan met 2500 m² winkelruimte met onder meer een Vomar Voordeelmarkt en daarboven 31 appartementen. De eerste bouwfase telt 24 woningen met de karakteristieke tuitgevel. De volgende fase met 31 grondgebonden woningen onder de naam Tuytpark 2 zal naar verwachting in april van start gegaan. De start bouw van de Vomar Voordeelmarkt en additionele winkelruimte met circa 100 parkeerplaatsen is gepland voor medio 2020 en de oplevering eind 2021.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.