Contact opnemen
14 July 2020

Philadelphia ondertekent intentieovereenkomst voor Galgeriet

Philadelphia ondertekent intentieovereenkomst voor Galgeriet

De gemeente Waterland, Hoorne Vastgoed, BPD Ontwikkeling en Philadelphia hebben een intentieovereenkomst getekend voor het project Galgeriet in Monnickendam. Daarmee is een eerste stap gezet in het toevoegen van huisvesting voor Philadelphia op het Galgeriet. Het voornemen is om een circa 24-tal wooneenheden te realiseren ten behoeve van de huisvesting, zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking.

Het voormalige bedrijventerrein Galgeriet wordt tot een aantrekkelijk woon-, werk- en winkelgebied herontwikkeld voor Waterlanders, bedrijven en recreanten/toeristen. Het project bestaat uit onder meer een supermarkt, commerciële voorzieningen, huur- en koopwoningen en bijbehorende faciliteiten. De verwachting is dat eind 2020 gestart kan worden met de eerste werkzaamheden in het gebied.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.