Contact opnemen

Binnenweg

Uitbereiding Vomar Voordeelmarkt aan de binnenweg

Ons zusterbedrijf Vomar Voordeelmarkt exploiteert aan de Binnenweg in Heemstede één van haar oudste filialen. Deze vestiging is in de huidige tijd te klein om de klanten van de Vomar Voordeelmarkt op een goede en moderne manier te bedienen en daarom is de wens uitgesproken de vestiging uit te breiden.

Onder meer door het ontbreken van een eigen parkeervoorziening is dit niet mogelijk op de bestaande locatie aan de Binnenweg. Op zoek naar een nieuwe locatie om de uitbreiding te realiseren heeft Hoorne Vastgoed gronden aangekocht in het binnengebied van het bouwblok liggende tussen de Binnenweg, Julianalaan, Eikenlaan en Berkenlaan.

Bij de gemeente Heemstede is het verzoek ingediend om mee te werken aan een onderzoek naar de ruimtelijke inpassing van een Vomar Voordeelmarkt op deze locatie en een definiëring van de voorwaarden waaraan het nieuwbouwplan moet voldoen om te kunnen komen tot de noodzakelijke aanpassing van het bestemmingsplan.

Inmiddels is in juni 2013 door B&W besloten dat de beoogde ontwikkeling ruimtelijk goed inpasbaar is. Vanuit de commissie ruimte zijn nog een paar aandachtspunten meegegeven die nu worden uitgewerkt.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.