Contact opnemen

Broekpolder

Centrumplan Citadel

In opdracht van Hoorne Vastgoed ontwierp architectenbureau Krier & Kohl uit Berlijn het centrumplan Citadel voor de wijk Broekpolder te Heemskerk. Gekozen werd voor een historiserende stijl. Door ondergronds parkeren te combineren met winkels, een gezondheidscentrum, grondgebonden woningen, appartementen en een Vomar Voordeelmarkt kreeg de wijk een echt centrum.

Het centrumplan omvat in totaal 480 woningen. Binnen een samenwerking met ING Real Estate was Hoorne Vastgoed verantwoordelijk voor de commerciële ruimtes, het supermarktblok, de parkeergarage en de daarboven gelegen woningen. De andere voorzieningen in het centrumgebied zijn op 50/50-basis ontwikkeld. Hoorne Vastgoed werd eigenaar van de winkels, de supermarkt en de parkeergarage.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.