Contact opnemen

Noorderplassen West

Unieke ligging tussen water en bos

In de wijk Noorderplassen West in Almere heeft Hoorne Vastgoed een Vomar Voordeelmarkt met daarboven 51 appartementen, gegroepeerd aan een binnentuin en een aanlegsteiger gerealiseerd. Onder het geheel is een parkeergarage (147 plaatsen) aangelegd. Boven NP is een centrale plek voor de buurt waar mensen elkaar ontmoeten, bijvoorbeeld in de door Jan des Bouvrie ontworpen binnentuin, in de horecagelegenheid met terras aan het water, of in de Vomar Voordeelmarkt van 1.500 m² en andere winkels in het complex.

Noorderplassen is een unieke, jonge groene wijk aan het water. Dankzij het groene, waterrijke karakter is de buurt ideaal voor wandelaars, fietsers en waterrecreanten. Boven NP is zelfs per boot te bereiken via De Hoge Wetering. Vanaf dit water kunt u via de Noorderplassen zelfs het Markermeer bereiken. In Noorderplassen leef je buiten, midden in de stad en dat is uniek.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.