Contact opnemen
21/06/17

Veel interesse voor huurwoningen Remise Haarlem

Een recent gehouden informatiebijeenkomst over huurwoningen in de nieuwe wijk Remise aan de Leidsevaart in Haarlem werd uitstekend bezocht. Tientallen mensen kregen tekst en uitleg over de 31 huurwoningen die aan de zuidkant van het plangebied worden gebouwd. Velen bezochten een referentiewoning. Ook liet men zich informeren over de keuzemogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld de luxe keuken, badkamer, afgewerkte wanden en houten vloeren.
De moderne eengezinshuurwoningen met tuin worden 110 tot 120 m² groot en zijn naar verwachting eind 2017 gereed. Ze liggen straks op circa vijf fietsminuten van het centrum van Haarlem. En in de buurt van belangrijke uitvalswegen en het NS-station Heemstede Aerdenhout. Remise wordt een ruim opgezette, kindvriendelijke en autoluwe wijk met in het hart een plantsoen met groen en ook speelvoorzieningen voor de buurt.
De bouw van Remise is in volle gang. De eerste fase bestaat uit koopwoningen en de aannemer is nu ook begonnen met de bouw van de 31 huurwoningen. Als alles volgens plan verloopt zijn die in december 2017 gereed.

http://www.remisehaarlem.nl/nl/site/huurwoningen/97

Deel dit object: