Welkom bij Hoorne

Een begrip in Uitgeest

Ons kantoor in huiselijke sfeer

Hoorne heeft haar thuisbasis sinds 2009 aan de Loet in Uitgeest. Vanuit deze locatie, heeft Hoorne zich ontwikkeld tot een zelfstandige vastgoedontwikkelaar en investeerder, met oog voor de regio. En alhoewel Hoorne zelf altijd in beweging is, is het kantoor in de afgelopen decennia dezelfde huiselijke stolpboerderij in het hart van Uitgeest gebleven.

Altttttt
Denken in mogelijkheden

Stolpboerderij 2.0

Met alle ontwikkelingen en de uitbreiding van het team van Hoorne, werd het in 2023 echt tijd om in nieuwe kantoorfuncties te denken. Hoorne heeft het kantoor daarom uitgebreid en verbouwd, met slim gebruik van de nok van de stolpboerderij en een vernieuwd interieurontwerp.

Een resultaat voor jaren werkplezier

Het is een enorme fijne werkplek geworden, waarin we met elkaar aan de portefeuille en de verschillende projecten werken. De gezamenlijke lunch keuken, de grote vergaderzaal in de nok en de prachtige tuin, die we gebruiken voor verschillende gezamenlijke activiteiten, dragen bij aan een “wij samen” gevoel. Dat is tenslotte een gevoel dat we bij Hoorne heel belangrijk vinden.

Werken bij Hoorne?

Geïnspireerd geraakt door ons mooie kantoor, en benieuwd of we een vacature hebben die bij jou past? Bekijk het zelf op onze vacaturepagina!

Vacatures

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk