Contact opnemen

Kom werken bij
Hoorne Vastgoed

Werken bij Hoorne Vastgoed

Hoorne Vastgoed richt zich als familiebedrijf op het ontwikkelen en realiseren van vastgoedprojecten. Met als uitgangspunt b├ęter wonen, winkelen en leven.

Karakteristiek voor onze aanpak zijn korte beslislijnen en een sterke wederzijdse betrokkenheid tussen medewerkers en bedrijf. Binnen onze open bedrijfscultuur staan begrippen als eigen verantwoordelijkheid en zelfontplooiing centraal en hanteren we vijf kernwaarden:

Onze kernwaarden

1.

Ondernemend leren

2.

Resultaatgericht

3.

Verantwoord

4.

Samenwerking

5.

Open en gretig

Aanbod vacatures

Wil je informatie over werken bij Hoorne Vastgoed? Stuur gerust een mail met je CV en motivatie naar: solliciteren@hoornevastgoed.nl en kom een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

Ontwikkelmanager

Als ontwikkelmanager geef je leiding aan verschillende projectteams. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van uitdagende projecten en wordt ondersteund door (externe) projectmanagers op de projecten. De projecten zijn veelal omvangrijke en complexe vastgoedprojecten. Denk hierbij aan binnenstedelijke herontwikkeling, transformaties van bedrijventerreinen, en herontwikkeling en verbetering van bestaand winkelvastgoed. Je bedenkt en bent verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, programmatische invulling van de opgave en o.a. de grond- en opstalexploitaties. Je stuurt het ontwerpteam aan en extern vertegenwoordig je Hoorne Vastgoed naar gemeenten en andere stakeholders. Het gelijktijdig managen van meerdere projecten in de verschillende fases van het ontwikkel- en bouwproces maakt jouw baan afwisselend en dynamisch.

Download PDF