Contact opnemen

Kom werken bij
Hoorne Vastgoed

Werken bij Hoorne Vastgoed

Hoorne Vastgoed richt zich als familiebedrijf op het ontwikkelen en realiseren van vastgoedprojecten. Met als uitgangspunt béter wonen, winkelen en leven.

Karakteristiek voor onze aanpak zijn korte beslislijnen en een sterke wederzijdse betrokkenheid tussen medewerkers en bedrijf. Binnen onze open bedrijfscultuur staan begrippen als eigen verantwoordelijkheid en zelfontplooiing centraal en hanteren we vijf kernwaarden:

Onze kernwaarden

1.

Ondernemend leren

2.

Resultaatgericht

3.

Verantwoord

4.

Samenwerking

5.

Open en gretig

Aanbod vacatures

Wil je informatie over werken bij Hoorne Vastgoed? Stuur gerust een mail met je CV en motivatie naar: solliciteren@hoornevastgoed.nl en kom een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

Business Controller

Als Business Controller ben je de belangrijkste schakel tussen de operatie en het management. Binnen de onroerend goed portfolio werk je nauw samen met de project ontwikkelaars. Je maakt deel uit van projectteams en je bent de sparringpartner van de overige projectverantwoordelijken die zich specifiek bezighouden met vastgoed project ontwikkeling. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en rapporteert direct aan de CFO waardoor je dicht bij de kern betrokken bent. Je fungeert als sparring partner van de projectontwikkelaars voor financiële data en sturingsinformatie vraagstukken rondom de strategie en uitvoer van ontwikkelingen.

Download PDF