Contact opnemen

Kom werken bij
Hoorne Vastgoed

Werken bij Hoorne Vastgoed

Hoorne Vastgoed richt zich als familiebedrijf op het ontwikkelen en realiseren van vastgoedprojecten. Met als uitgangspunt béter wonen, winkelen en leven.

Karakteristiek voor onze aanpak zijn korte beslislijnen en een sterke wederzijdse betrokkenheid tussen medewerkers en bedrijf. Binnen onze open bedrijfscultuur staan begrippen als eigen verantwoordelijkheid en zelfontplooiing centraal en hanteren we vijf kernwaarden:

Onze kernwaarden

1.

Ondernemend leren

2.

Resultaatgericht

3.

Verantwoord

4.

Samenwerking

5.

Open en gretig

Aanbod vacatures

Wil je informatie over vacatures bij Hoorne Vastgoed of over onze manier van werken? Stuur gerust een mail met je CV en motivatie naar: solliciteren@hoornevastgoed.nl en kom een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

Senior Projectontwikkelaar

Als senior projectontwikkelaar geef je leiding aan verschillende projectontwikkelteams. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van uitdagende projecten en wordt ondersteund door projectmanagers op de projecten.

Download PDF

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.