Contact opnemen

Kom werken bij
Hoorne Vastgoed

Werken bij Hoorne Vastgoed

Hoorne Vastgoed richt zich als familiebedrijf op het ontwikkelen en realiseren van vastgoedprojecten. Met als uitgangspunt b├ęter wonen, winkelen en leven.

Karakteristiek voor onze aanpak zijn korte beslislijnen en een sterke wederzijdse betrokkenheid tussen medewerkers en bedrijf. Binnen onze open bedrijfscultuur staan begrippen als eigen verantwoordelijkheid en zelfontplooiing centraal en hanteren we vijf kernwaarden:

Onze kernwaarden

1.

Ondernemend leren

2.

Resultaatgericht

3.

Verantwoord

4.

Samenwerking

5.

Open en gretig

Aanbod vacatures

Wil je informatie over werken bij Hoorne Vastgoed? Stuur gerust een mail met je CV en motivatie naar: solliciteren@hoornevastgoed.nl en kom een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

Administratief medewerker

Als Administratief Medewerker bij Hoorne Vastgoed voer je primair de crediteurenadministratie voor alle administraties. Naast de crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de herinneringen en aanmaningen en werk je de contractadministratie bij ten behoeve van projectbewaking. Je ondersteunt de huuradministratie, de servicekostenadministratie en de debiteurenbewaking bij de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je betrokken bij de maandafsluiting, het digitaal archiveren en sta je externe en interne klanten correct te woord.

Download PDF