Contact opnemen
10/07/19

Woningbouwproject Zandzoom Heiloo

In Heiloo werkt Hoorne Vastgoed samen met KBwonen en BPD Ontwikkeling aan de ontwikkeling van 394 woningen. Dat gebeurt in het nieuwe woongebied Zandzoom waar in totaal ongeveer 1200 woningen komen. De bouw start naar verwachting begin 2020.

Het aan de zuidzijde van Heiloo gelegen Zandzoom moet stapsgewijs uitgroeien tot een nieuw landschappelijk woongebied. Er komen vrijstaande woningen, twee-onder-een- kapwoningen, rijwoningen en appartementen.

Zandzoom kent vier deelgebieden: de Westflank, de Centrale Kamer (Oost en West), de Oostflank en Zuid. Hoorne Vastgoed, KBwonen en BPD Ontwikkeling hebben een grondpositie in de Centrale Kamer Oost. Door deze partijen wordt gezamenlijk gewerkt aan de ontwikkeling van het ruim 190.000 vierkante meter grote deelgebied. Rotteveel M4 adviseert de partijen in deze planontwikkeling.

Met de gemeente Heiloo is in juli 2019 een anterieure overeenkomst getekend. Die bevat onder meer afspraken over de inrichting van het gebied en de daarbij te hanteren kostenverdeling.

Deel dit object: