Contact opnemen
31 augustus 2015

Zaterdag 5 september start de verkoop nieuwe fase De Oevers

De belangstelling voor de woningen in De Oevers blijft groot. Zaterdag 5 september start dan ook de verkoop van weer een nieuwe fase. Deze bestaat uit 14 herenhuizen en een appartementengebouw van 12 appartementen. Wie interesse heeft in een woning of appartement is zaterdag 5 september van 11.00-14.00 uur welkom in de modelwoning van De Oevers, Rietoever 10.

Van de 14 herenhuizen die worden gerealiseerd, zijn er 4 woningen van het type Stern en 5 van het type Schakel; deze woningen zijn ook al elders in de Oevers gerealiseerd. Daarnaast wordt er een nieuw woningtype geïntroduceerd: type Mirror; hiervan worden er 5 gerealiseerd. Net als bij de eerdere fases het geval was, hebben de toekomstige bewoners vele keuzemogelijkheden om hun woning tot hun eigen droomhuis te maken.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.