Contact opnemen
11 October 2018

Drogisterijketen Trekpleister naar Duinpassage in Den Helder

In winkelcentrum Duinpassage in Den Helder komt een filiaal van drogisterijketen Trekpleister. De komst van Trekpleister maakt onderdeel uit van een ingrijpende renovatie van Duinpassage. Die is vóór de bouwvak begonnen. De bijna 300 vierkante meter grote Trekpleister vestigt zich in de voormalige ruimte van meubelwinkel Van Rossum.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de renovatie van Duinpassage. Zo realiseerde Hoorne Vastgoed een extra passage waardoor de route vanaf de naast het winkelcentrum gelegen parkeerplaatsen sterk verbetert. Zo krijgt Duinpassage een aantrekkelijker en meer open karakter en verbetert het de toegankelijkheid. De oplevering van het gerenoveerde winkelcentrum staat gepland voor medio oktober. Daarna is Duinpassage weer volledig toekomstbestendig.

Deel dit object:

Betrokkenheid is één van onze speerpunten

De familiecultuur in het bedrijf Hoorne Vastgoed manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Dit resulteert in een open besliscultuur waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.